• Дископатии
  • Продукти за здраве и красота
  • Магнитни наколенки Др. Ливайн
  • МАСАЖНА СЕДАЛКА
  • Квантов анализатор

ЙОНИЗАТОР И ГЕНЕРАТОР НА ОЗОН “APPLE” - за бюро или автомобил

Посочете изображението за разглеждане с лупа
Щракнете изображението за уголемяване
Производител: Apple
Код на продукта: Product 15
Наградни точки: 0
Наличност: Няма в наличност
Цена: 55 лв.
Без данък: 55 лв.

Йонизаторрът с озонатор“APPLE” е иновационен продукт с модерен дизайн и ефектна визия..

Уредът може да се използва в дома, получавайки захранване от електрическата мрежа, от компютър чрез USB, или в кола – захранва се от запалката на колата, чрез приложения в комплекта кабел.

Технически характеристики на уреда:

- Размери 80 х 80 х 70 мм - Ел. консумация : 3 - 5 V - Разход на електричество: 2.5 – 3 W - Йонна емисия: 3 000 000 йона / куб см - Озонна емисия: 15 мг / час - Температурен диапазон на работа: 0 – 45 гр/C - Приложение: за помещения до 15 кв м Произход : Китай ; Гаранционен срок : 12 месеца

 

Днес на всички е известно, че здравето ни в голяма степен зависи от качеството на въздуха, който дишаме, което се определя не само от екологичната му чистота. За обезпечаване оптимални условия на всички биохимични процеси в организма огромно значение има така наречения "електрически състав на въздуха" - или количеството отрицателни заряди в него. Недостигът на отрицателни кислородни йони във въздуха днес се определя като аеройонна недостатъчност, която благоприятства възникването и развитието на хронични заболявания, нарушаване на обменните процеси, понижаване на имунитета, засилване на отпадналостта и хроничната умора.

Съгласно изискванията на Световната Здравна Организация във въздуха е необходимо да се съдържат поне 2000 отрицателни йона/см³, но днес ние сме принудени да дишаме "мъртъв въздух", в който отрицателните йони са от 0 до 200 бр/см³. Йонизаторите на въздуха представляват единствената възможност за възстановяване на нарушения електрически баланс и за "съживяване на въздуха", който дишаме. Те са източник на постоянен поток отрицателни йони в околното пространство(аеройони), които представляват една от най-важните основи за оптимално протичане на всички биохимични и биофизични процеси в организма и са гаранция за добро здраве. Йонизаторите създават "витамини на въздуха" - отрицателни кислородни йони, които пречистват и повишават качеството на въздуха, препятстват разпространението на голяма група заболявания и защитават човек от вредното въздействие на компютри, телевизори и други излъчватели. Благотворното им влияние е ясно изразено както за подрастващия, така и за зрелия организъм. Тяхната оптимална концентрация във въздуха е сигурна предпоставка за подобряване на обменните процеси, активиране защитните сили на организма, за ефективна профилактика и лечение на бронхиална астма, остри респираторни заболявания, хроничен бронхит, мигрена, за нормализиране функциите на централната и периферната нервна система и много други. Наличието в помещенията на оптимално количество отрицателни йони гарантира: Нормализиране състава и физикохимичните свойства на кръвта; Стимулиране белтъчния, въглеводородния и водния обмен и синтеза на витамини в организма - особено от групата В; Стабилизиране нивото на калций и фосфор в организма; Нормализиране на артериалното налягане; Стимулиране защитните сили на организма; Повишаване устойчивостта на организма при студ, недостатък на кислород, инфекции и алергии; Ускоряване зарастването на рани и изгаряния; Понижаване физическата и умствената умора; Нормализиране на съня; Повишаване на работоспособността; Забавяне процесите на стареене. Йонизаторите "съживяват" кислорода във въздуха, доближавайки го по качества до планинския и морски въздух, което оказва на организма благотворно профилактично и лечебно действие.

ЙОНИЗАТОРИ И ОЗОНАТОРИ НА ВЪЗДУХА :

-- Недостатъчното съдържание на аеройони във въздуха на големите градове и особено в затворените помещения води до възникване и развитие на хронични заболявания на централната нервна система, понижаване на имунитета, повишаване на умората. Йонизаторът "съживява" кислорода във въздуха, приближава го по качества до кристално чистия въздух в гористи и морски райони и така оказва благотворно профилактично и лечебно въздействие върху човека. Йонизаторът оказва ясно доказан ефект за пречистване на въздуха и предпазване от редица заболявания, както и от вредното действие на компютри и телевизори. Намалява токсичността на въздуха; осигурява здравословна среда на живот; премахва умората; повишава работоспособността; нормализира кръвното налягане; забавя стареенето на организма с 40-45%; преодолява стреса и дискомфорта; активира имунната защита; преодолява безсънието; подобрява самочувствието; има противоалергично действие; предпазва от голяма група заболявания, свързани с централната нервна, сърдечно-съдовата, дихателната и кръвоносната ситеми. Области на приложение: В битови и промишлени условия - премахва умората и повишава имунитета, предотвратява разпространението на вирусни инфекции, понижава запрашеността на въздуха, премахва негативното влияние на йонизиращото лъчение на компютри и телевизори. За медицински цели - ефективен при профилактика и лечение на бронхиална астма и други заболявания на дихателните пътища, мигрени, неврози, увреждания на кожата, хроничен бронхит, заболявания на сърдечно-съдовата система, хипертония, инсулт, инфаркт и мн.други.

Напишете отзив

Вашето име:


Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош            Добър

Въведете кода в полето по-долу:payment
С подкрепата на МираMarket
ЖениМаркет © 2021